E uiga i le tatou 132nd Canton Fair mulimuli

O le faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi o le COVID-19 i lenei tausaga ua i ai se aafiaga i fefaʻatauaiga i le lalolagi.Canton Fair e tausisia suiga o taimi ma faʻagasolo faʻaaliga tuusao i le "cloud" (faʻaaliga i luga ole laiga).Faatasi ai ma le fesoasoani a le Canton Fair platform, o loʻo faʻaauau pea ona faʻataʻitaʻi ma toe iloilo la matou 'au faʻasalalauga ola, ina ia mautinoa o le au maimoa e o mai i le faʻaaliga e mafai ona vaʻaia se faʻamatalaga manino i le kamupani ma ituaiga eseese o oloa, ina ia latou lagona le aafiaga o le i ai i le nofoaga.

talafou-2 (1)

E te mana'o e su'e ni avanoa pisinisi fou?
I le 2022, o le a matou faia ni faʻasalalauga tuʻufaʻatasiga e lua o le Canton Fair, le Spring Fair (Aperila, 2022) ma le Autumn Fair (Oketopa, 2022), i luga o le Canton Fair lugalaina lugalaina.

I le taimi o le Spring Fair, sa matou faia se 10-aso luga ole laiga faʻasalalau faʻasalalau, ma faʻalauiloa fou a le matou kamupani suʻesuʻega ma le atinaʻeina o insoles mea tau le siosiomaga, ma faʻasologa masani: insoles taʻaloga, insoles mafanafana, insoles fomaʻi, insoles orthopedic, mea e teu ai vae, faasologa lalelei vae;
(Afai e te fiafia, faʻamolemole suʻesuʻe le QR code o loʻo i lalo e matamata ai i la matou faʻasalalauga faʻasalalauga, ma vaʻai i le faʻalauiloaina o oloa fou i se tulaga faʻapitoa.)

talafou-2 (2)
talafou-2 (3)

I le taimi o le Autumn Fair, na faia ai foi se faasalalauga tuusao i luga ole laiga 10-aso, ma o le autumn fou ma le taumalulu na lagona ai le mafanafana o le insole series ma le faamafanafanaga o fale, faapea foi ma le faasologa masani: insoles taʻaloga, insoles mafanafana, insoles faafomaʻi, insoles orthopedic. , tausiga o vae Mea fa'aoga, mea fa'apipi'i;
(Afai e te fiafia, faʻamolemole suʻesuʻe le QR code o loʻo i lalo e matamata ai i la matou faʻasalalauga faʻasalalauga, ma vaʻai i le faʻalauiloaina o oloa fou i se tulaga faʻapitoa.)

O le a le mea o le a faʻaalia i le taimi o le faʻasalalauga tuusao?
1. Faʻailoa le malosi o le gaosiga a le kamupani ma faʻaalia a tatou gaioiga atoa ma gafatia o le atinaʻe ma le gaosiga;

2. O lo tatou taula e fa'ailoa mai ai fa'ailoga o oloa: Fuafuaga o oloa eseese/tulaga o meafaitino ma galuega fa'atomuaga/fa'amautinoaga lelei o oloa;

3. Suskong soifua maloloina ua taulai atu i le tulaga vae mo le sili atu i le 16 tausaga.Matou te faia le tele o mea manaia ma le tele o faʻailoga i le lalolagi atoa.Matou te faʻamoemoe e te auai mai ia i matou !!

talafou-2 (4)
talafou-2 (5)
talafou-2 (6)

Afai o lo'o e su'e ni oloa fou e auai i lau maketi, fa'amolemole kiliki le so'otaga e matamata i le toe fa'afo'i ola e a'oa'o atili ma va'ai nisi fa'amatalaga o oloa.

talafou-2 (7)
tala fou

Taimi meli: Ian-05-2023